STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Upredena struna WFT KG 8.0 green 150m 19KG 0,14

WFT
Šifra: 6726
Maloprodajna cena: 2.880,00 rsd.
WebCena: 2.880,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 7kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 7kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Osmostruko čvrsto opletene, maksimalna nosivost, čvor i otpornost na habanje revolucionarna su kombinacija svojstava koja se trajnim bojenjem podižu na najviši nivo.
S obzirom da 8-slojna pletenica nije u potpunosti prekrivena bojom, VFT KG 8.0 se oseća poput svile i gotovo je u potpunosti otporana na prevrtanje. 8 pojedinačnih niti u boji su čvrsto upletene, ali nisu lepljene! Tako njihova mehanička svojstva dolaze na svoje.
VFT KG 8.0 gotovo bešumno klizi kroz prstenove i garantuje najduža i precizno postavljena bacanja. VFT KG 8.0 pokazuje svoju snagu tamo gde su zahtevi za ribolov najviši. VFT KG 8.0 savladava reke poput Rajne, Labe, Dunava itd. Sa jakim strujama, preprekama i izlivanjem stena, kao i stenovitim podzemljem tokom morskog ribolova.
Sa svojim savršeno okruglim profilom, VFT KG 8.0 se lepo postavlja na kalem, bilo da se radi o nepokretnim kolutovima, baitcastingu ili multiplikatoru.
Ponovo podižemo lestvicu i nudimo najnoviju tehnologiju kako bismo ribolovcima ponudili najbolju liniju koja je tehnički moguća sa novim VFT KG 8.0.

Proizvodjac: WFT-Nemacka

 

Dužina u m: 150
Prečnik mm: 0,14
Nosivost kg: 19
Boja: zelena

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi