STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Upredena struna WFT First 8 chartreuse 150m 14kg 0,14

WFT
Šifra: 6722
Maloprodajna cena: 2.880,00 rsd.
WebCena: 2.880,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 7kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 7kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

 Količina 

Ovo je 8-struka pletenica, premium linija za najviše zahteve.
Za ovu pletenicu se koriste najtanje UHMPE niti. Težina je izuzetno mala - recimo, 100 m pletenice teži samo 1,2 grama u 0,065 mm!
Izuzetno klizi kroz prstenove kada se baci. Za ovo je delimično zaslužan novi GEL-COAT premaz koji se nanosi u izuzetno tankim debljinama prevlake u opsegu od 1000 milimetara i na taj način povećava površinsku glatkoću i otpornost na habanje bez promene drugih mehaničkih svojstava. Zahvaljujući ovom premazu, linija ne upija vodu. Takodje ima najveću linearnu nosivost i čvrstoću čvora. To je najglađa, upletena ribolovna linija koja se nudi u nasoj ponuditi.
Pored toga, WFT FIRST 8kg je toliko superioran u svim mehaničkim svojstvima da verovatno nikada nećete želeti da koristite drugu liniju nakon prve upotrebe jer nudi najbolju vidljivost u svim uslovima svetlosti, ali je neprimetna pod vodom. Zbog svoje pletenice,ne uzrokuje nikakvu buku ili vibracije u prstenovima štapova, čak ni kada lovite na velike gumene ribice sa krutim štapovima sa visokim ugljenikom.
WFT FIRST 8kg je savršeno pogodan za sve vrste ultralakog, laganog i srednjeg spin ribolova, npr. Gumenom ribom, voblerom, kašikama, spinnerima itd., Takođe za pirkanje.
+ najbolja vidljivost u svim svetlosnim uslovima, ali neprimetna u vodi
+ Izuzetno tih kada drmate gumene ribe, čak i sa štapićima sa visokim ugljenikom
+ vrlo podatna, ali ne premekana.
+ takođe idealan za ribolov malim mamcima u „japanskom stilu“

Proizvodjac: WFT-Nemacka

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi