STR Komision Lov i ribolov

Kategorije

Meleg Catcher mix 1kg

Meleg baits,Srbija
Šifra: 7164
Maloprodajna cena: 850,00 rsd.
WebCena: 850,00 rsd.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 4000 dinara, i do 5kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 4000 dinara i od 5kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku AKS Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

Aroma
 Količina 

Catcher boili miks se razlikuje od ostalih, zato što su aroma, primamljivači, stimulatori apetita i boja “zaključani” u miksu zahvaljujući našem jedinstvenom flav-lok procesu. Catcher miksovi su napravljeni na bazi lako svarljivog Hi-digest miksa. Šta je zapravo Hi-digest? Catcher boili miksovi bazirani su na nasem Hi-digest-u, novoj dimenziji među boili miksovima. Hi-digest predstavlja vrhunac među lako stvarljivim proizvodima, nudeći idealne nivoe proteina, ugljenih hidrata, masti, vitamina i minerala. Hi-digest miksovi potvrdili su se i u najtežim uslovima. Zahvaljujući preciznoj smesi lako svarljivih sastojaka, ovi proizvodi efikasno i brzo privlače šarana, obezbeđujući mu dugotrajni izvor hrane. Sve naše test ekipe imale su izvanredne rezultate, kao odgovor na pitanje koliko je dobro šaran reagovao na ovaj mamac. Veoma lako se pripremaju.. Uz pomoc boili rolera, dobićete kuglice koje treba prokuvati u proključaloj vodi. Kuvanje treba da traje 1-2 minuta u zavisnosti od promera boila i toga da li želite tvrđe ili mekse boile. Nakon toga treba ih malo prosušiti i rezultati neće izostati.
Miksevi su napravljeni tako da „trpe“ sve. Mešanje dve ili više različitih aroma u cilju dobijanja jedinstvenog miksa i originalne boje. Na primer, Octopus Squid pomesati sa Strawberry Lotus miksom u odnosu 40:60. Ili Frankfurt Saussage sa Tutti Frutti Special miksom u odnosu 30:70. Korišćenjem Catcher liquid tečnosti dobijamo jos veći broj kombinacija i daleko efikasniju boilu. Takođe, kombinovanje različitih Catcher Mix-ova sa CatcherLiquid-ima može da rezultira jedinstvenom aromom. Sve je na vama i vašoj mašti.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi