Hit feeder hranilica ''Bullet'' 20-40gr

Šifra: 2660
Maloprodajna cena: 120,00 din.
WebCena: 120,00 din.

*Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Za porudžbine preko 5000 dinara, i do 7kg dostava se ne naplaćuje. Za porudžbine do 5000 dinara i od 7kg i više, porudžbine se naplaćuju po zvaničnom cenovniku Post Express kurirske sluzbe: vidi cenovnik.

Količina

 

HIT hranilice su rezultat višegodišnjeg istraživačkog rada i ogromnog iskustva našeg poznatog ribolovca Milana Radoševića. Neobičan, pomalo futuristički izgled ovih hranilica, nije rezultat želje da se po svaku cenu bude originalan, već je rezultat potrebe da se konstruiše savršena hranilica, koja objedinjava sva najbolja svojstva standardne i metod hranilice. Milan je uspeo da realizuje sve svoje zamisli. HIT hranilice su zaista originalan i višestruko upotrebljiv proizvod, za koji se već ozbiljno interesuju kupci iz inostranstva.

Dužina korpice je 70mm što je u okviru normi takmičarskog ribolova, prečnik hranilice je 35mm i može se svrstati u hranilice sa srednjom zapreminom. Ukupna dužina do vrha virble je 90 - 95mm. Polusuve prihrane staje u korpicu 22-23gr, a dobro nakvašene do 30gr. Tehnički rešena tako da omogućuje prelaz sa klasičnog fidera na metod fider, tj. inline brzo i bez dodatnih prilagođavanja prihrane, tj. prostom manipulacijom premeštanja predveza. U zabačaju stabilno leti, brže tone, a pri izvlačenju brzo se podiže na površinu, vodu reže kao torpedo bez kolebanja. Višestruko pogodnija za terene sa svim vidovima vodene vegetacije, za kamenita dna, panjeve.
''Standard'' model, od 20gr, 30gr i 40gr pogodan za stajaće i sporotekuće vode, pecanje šarana na komercijalnim revirima. Od 45gr, 60gr i 80gr su rečne hranilice za klasičan i tzv metod fider ribolov.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi